Az előző részek tartalmából…

Ahogy már meséltük, az elmúlt év során sokat voltunk úton, és sok szép helyre eljutottunk. A teljesség igénye nélkül jöjjön pár fotó ezekről a kalandokról!

Nem csak a természetet szeretjük, hanem örömmel keresünk fel más városokat is, és ott körülnézünk, akár a centrumban, vagy mondjuk a piacon. (Baján baromi finom a pirog meg a balkan-burger!) Sok településen megfordultunk már, és mindenhol egy kicsit otthon éreztük magunkat. Különösen szeretjük a játszótereket, és élményparkokat, sétányokat és a szobrokat, amikkel olykor vicces fotók is készülnek.

Többen kérdeztétek, hogy hogyan döntjük el, hogy hová mögyünk-mögyünk. Nos, vagy egy olyan helyet választunk, ahol régen valamelyikünk már járt, vagy menet közben látunk valamit, amit meglátogatunk, vagy később térünk vissza, vagy egyszerűen rábökünk a térképre, esetleg rákeresünk neten, hogy hol van tó/kilátó/tanösvény/egyéb látnivaló.

Kirándulásaink egynaposak, de volt hogy egy hétre is elutaztunk, ahogy azt normálisék szokták csinálni. Mi persze már az első napon eltévedtünk az erdőben, de miután túléltük, alaposan bejártuk Miskolc környékét. (Erika sajószentpéteri származású, ezért kicsit “hazamöntünk”.)

Sokat mögyünk, keveset látunk, gondolhatnátok, de ez nem így van. Nem csak a cél, hanem maga az út is fontos élményeket ad, ekkor nagyokat beszélgetünk, és rengeteg települést látunk, amiken átmögyünk. Sosem mögyünk autópályán, ott nincs mit nézni.

Azt is gondolhatjátok, hogy limitált, hogy meddig juthatunk el egy nap alatt, ami végül is igaz. Eddig a leghosszabb utunk Velemig vezetett a Kőszegi-hegységbe, ami Vásárhelyről oda-vissza kb. 800 km volt. Na, ezt végigvezetni már feladat volt, de megoldottuk.

Hosszasan mesélhetnénk még, de majd legközelebb folytatjuk, már újabb kalandokkal, és videóval is. Ne feledjétek: az élet mozgás, a mozgás maga az élet! Mönjetök Ti is minél többet!

Mögyünkmögyünk a Facebookon is:

https://www.facebook.com/mogyunkmogyunk

YouTube-csatoránk:

https://www.youtube.com/channel/UCxByO9NGfVZOBaBFEFfDs5g

Iratkozzatok fel, és keressetek minket bátran!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.