Szülinap az erdőben – Lengyel – Annafürdő

Milyen Nálatok egy szülinapi buli? Otthon főzőcske, esetleg a kertben grillezés, vagy étteremben kajálás? Mi most olyat tettünk, amilyet még soha!

Erika barátnője Bigi (másoknak Matyó) két nappal korábban töltötte be a 18-at! Na jó, nem, de szülinapján mi is fel akartuk köszönteni, hát ennek örömére bevittük az erdőbe!

Egyszer korábban már jártunk itt, Tolna és Baranya határán, Lengyel közelében, az Annafürdőnél. Itt egy óriási erdei tanösvény található egy csodaszép tóval a kellős közepén. A Bonyhádtól és Dombóvártól majdnem egyforma távolságra lévő helyszín lenyűgözött minket, és már ott megszületett a gondolat, hogy legközelebb hozunk plédeket, elterülünk, és hallgatjuk majd, ahogy nő a fű…

A szülinapi előkészületek már hetek óta zajlottak, a kellékek kezdtek összegyűlni, meg volt a torta, mert az is kell a bulihoz, aztán eljött az indulás pillanata. Először voltunk hatan az új autóban, és ott volt a rengeteg csomag, hááát… mindenhol volt minden (is)!

Odaértünk, Petra és Joci, a fiatalok előreszaladtak, mi addig megmutattuk a tériszonyos Biginek a Sasfészek kilátót. Boldog volt, és három másodpercenként kérdezgette, hogy ez ugye nem fog leszakadni… Nem szakadt, megúsztuk. Láttunk szarvasokat, visszafelé meg vaddisznókat az erdőben elkerített részen. (Ezt a videóban megnézhetitek.)

Mire a tóhoz értünk, kész volt a dekoráció, Bigi meghatódott, főleg mikor megkapta az ajándékait, egy egyedi naptárat róla és vele készült fotókkal, meg egy személyre szabott szatyrot, mert neki szatyorból sosem elég, mindig van nála vagy fél tucat.

A délutánt egy kis nádas félszigeten töltöttük a friss levegőn, aztán visszamentünk a sétány elejére, és kajáltunk egyet a büfében. Végül autóba pattantunk, és 3/4 11-re otthon is voltunk Vásárhelyen!

Jó buli volt, Bigi, Isten éltessen sokáig!

Egyszer talán Ti is kipróbáljátok milyen így szülinapozni!

Keressetek minket bátran a facebookon:

https://www.facebook.com/mogyunkmogyunk

Hamarosan újabb kalandok (meg a régebbiek is) itt:

https://www.youtube.com/channel/UCxByO9NGfVZOBaBFEFfDs5g

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.