Debrecen környéki kilátók – pedig jó ötletnek tűnt…

Erika, a feleségem szereti a kilátókat. Ezúttal is olyan helyre mentünk, ahol vannak szép számmal…

Egy hegyvidéken adja magát, hogy felmegyünk a kilátóba, és ámulunk-bámulunk, hogy de széééép a kilátás! Ez nem kunszt! Mi pedig szeretjük a kihívásokat, ezt az Alföldön is simán megcsináljuk! Legalábbis ez volt a terv.

Szűk 3 óra alatt oda is értünk az elsőhöz, a “Paci Nagy” kilátóhoz. Szép erdei környezet Debrecen határában, és ahogy felértünk… Elképesztő! Köbre-körbe csak fák mindenfelé. Mármint a fák koronája, mert azon kívül nem láttunk semmit. (Ezt a videóban megcsodálhatjátok.)

A második a Fancsika volt, nos, ott egyik irányba volt egy kis kilátás az útra, ahonnan jöttünk. Miután mohón behabzsoltuk a lenyűgöző látványt, meg is éheztünk!

Kaja után bementünk Debrecen bevárosába, a főtéren éppen valami műsor volt, de amolyan öntevékeny módon, egy mikrofonnal, meg egy hangfallal. Volt ének, tánc, és Jerusalema, a legnagyobb örömömre. (Ja, nem, már rühellem.)

Fagyi, jégkása, alkoholmentes sör, egy kis séta, fotózás a szökőkútnál, és már indultunk is hazafelé… Az út különleges műsorszámot tartogatott, ezt is a videóban láthatjátok!

430 kilométer után, negyed tízre itthon is voltunk.

Keressetek minket bátran a facebookon:

https://www.facebook.com/mogyunkmogyunk

Hamarosan újabb kalandok (meg a régebbiek is) itt:

https://www.youtube.com/channel/UCxByO9NGfVZOBaBFEFfDs5g

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.